This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Bagaje de mână American Airlines

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Jetsetter 55 cm Trolley
  As low as €59.99
  Rating:
  100%
 2. Vogue Trolley 50cm
  €99.99

4 Items

per page
Set Descending Direction

Bagaj de mana American Airlines - se incadreaza in sau 22x14x9 inch sau 56x36x23 cm - dimensiunea maxima acceptata la zborurile liniei aeriene American Airlines

Bagajele de mana pt. American Airlines, comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a se incadra in dimensiunile maxime admise pentru zborurile American Airlines (56x36x23cm) si ale altor linii aeriene care opereaza zboruri in / din Romania. De acum, puteti evita cozile pentru a va plasa bagajul la cala. Spre deosebire de alte produse similare, cu Travelkit veti beneficia de un bagaj de mana de calitate superioara, proiectat special pentru a fi mic si compact dar in acelasi timp usor si incapator. Bagajele de mana Travelkit pentru American Airlines sunt ideale pentru cei care calatoresc frecvent pentru afaceri sau pentru perioade scurte in destinatiile acoperite de linia aeriana American Airlines.

Tot ce trebuie să știi despre bagaje la American Airlines

Bagaje American Airlines pe scurt

Bagaje American Airlines

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Câte bagaje sunt permise

Cost / bagaj / zbor

Bagaj mare de mână

22x14x9 inch / 56x36x23 cm

n/a

1

Gratuit

Bagaj mic de mână

18x14x8 inch / 45x35x20 cm

n/a

1

Gratuit

Bagaj de cală

62 inch / 158 cm
(lungime + lățime +înălțime)

23 kg

1

Contra cost

Bagajul de mână gratuit la American Airlines trebuie să se încadreze în dimensiunile 56x36x23 cm. Bagajele de cală se plătesc. Prețul depinde de numeroși factori precum:

 • momentul zborului (sezon aglomerat sau nu),
 • de destinație,
 • de momentul / locul în care se cumpără serviciul de transport bagaje (online este cea mai ieftină variantă)

Recomandăm să achiziționați acest serviciu online, preferabil odată cu biletul de avion. În caz contrar, dacă veți cumpăra acest serviciu prin call center sau direct la aeroport, prețurile cresc semnificativ.

Găsiți mai jos, prezentate în detaliu, toate informațiile referitoare la bagaje atunci când călătoriți cu American Airlines.

Bagaj de mana American Airlines

Bagajul de mână este cel pe care îl luați cu dvs. în avion și este gratuit cu condiția să se încadreze în dimensinile 56x36x23 cm.

Aceste dimensiuni sunt cele maxime acceptate pentru bagajul de mână gratuit și trebuie să includă tot bagajul, inclusiv roțile și mânerul. Controlul bagajelor se efectuează cu ajutorul unui cadru metalic pentru verificarea bagajelor (amplasat atât la ghișeul de check-in cât și la poarta de îmbarcare American Airlines) iar dacă bagajul dvs. nu intră în acest cadru, sau dacă rămân părți ale bagajului în afară, veți fi obligat să plătiți o suprataxă și eventual să predați bagajul pentru a fi transportat la cală.

 

Bagajul de cala American Airlines

Bagajul de cală este cel pe care îl predați companiei aeriene pentru a fi plasat în cala avionului iar la American Airlines primul este gratuit iar bagajele suplimentare sunt contra cost.

Dimensiunile bagajelor de cală American Airlines trebuie să se încadreze în 158 cm (Înălțime+lungime+lățime) iar greutatea maxima acceptată a unui bagaj este de 23kg.

 

Ce puteți aduce în bagajul de mână, la bordul aeronavelor American Airlines

Recomandăm să păstrați în bagajul de mână toate echipamentele electronice fragile precum: laptop, tabletă și altele, pentru a le avea aproape și a le proteja de posibile deteriorări.

Lichidele trebuie transportate în recipiente de maxim 100ml, plasate într-o singură pungă transparentă resigilabilă de 1 Litru. Noțiunea de lichide include: apă, băuturi, supe, siropuri, creme, uleiuri, loțiuni, parfumuri, spray-uri, spume, geluri, paste (inclusiv pasta de dinți), mascara și orice alte obiecte cu consistență similară.

Lichidele, spray-urile, gelurile etc. achiziționate din magazinele duty-free din aeroport sau din avion trebuie ambulate într-o pungă securizată și sigilată iar produsele împreună cu chitanța trebuie să rămână în interiorul pungii pe durata călătoriei.

Trusa Cosmetice / Lichide Avion

Medicamentele și mâncarea pentru bebeluși sunt premise în bagajul de mână dar e posibil ca pentru anumite medicamente să trebuiască să prezentați rețeta de la medic.

 

Este absolut interzis să transportați în bagajul de mână American Airlines

 • Arme cu aer comprimat sau CO2, arme de foc şi alte echipamente capabile sau aparent capabile sa lanseze proiectile sis a cauzeze rănirea persoanelor, incluzând aici: arme de foc de orice fel, arme de jucărie inclusiv replici care ar putea trece drept reale, orice componente de arme cu excepția lunetelor, arme cu CO2 sau cu aer comprimat, pistoale de semnalizare sau de start, pentru competiții sportive, arcuri, arbalete sau săgeți, harpoane sau arme subacvatice, praștii sau catapulte de orice fel.
 • Echipamente menite să paralizeze sau să imobilizeze, incluzând: electroșocuri, spray-uri cu gaz paralizant, iritant sau cu piper sau spray-uri impotriva animalelor. 
 • Orice obiecte cu vârf ascuțit sau cu muchii ascuțite, capabile să fie folosite pentru rănirea unei persoane, incluzând” cuțite, bricege, pumnale, topoare, toporiști, spărgătoare de gheață, lame de ras, cuttere, foarfeci, echipamente de arte marțiale cu vârf ascuțit sau cu muchie ascuțită, săbii sau spade de orice fel.
 • Echipamente și unelte de lucru incluzând: răngi, mașini de găurit și spirale, inclusive mașini de găurit cu baterie, unelte care pot fi folosite care arme inclusiv șurubelnițe sau dalte, ferastraie și mașini de tăiat inclusive cele portabile, torțe și lămpi cu gaz, pistoare și dispozitive de împușcat cuie și agrafe/
 • Instrumente și obiecte contondente precum bâte de baseball, bastoane și bețe de autoapărare, echipamente de arte marțiale

Substanțe și echipamente explozive și incendiare precum: muniție, capse explosive, detonatoare și fitile, mine, grenade și alte echipamente militare explosive, artificii și alte echipamente pirotehnice, fumigene, dinamită, praf de pușcă și explozivi plastici.

Având în verdere frecvența foarte mare a schimbărilor care intervin în regulile și prețurile liniilor aeriene, vă recomandăm să verificați și site-ul oficial American Airlines referitor la bagaje.